Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednom je bilo i previše

Sjećate li se 'Avatara'? Ponovno stiže u kina

IMDb
20.12.2019.
u 15:53

Film "Avatar" ponovno dolazi u kina kako bi pripremio publiku za još 4 nastavka.

Redatelj James Cameron najavio je da će će njegova uspješnica "Avatar" vjerojatno biti ponovno puštena u kina diljem svijeta, kako bi publiku pripremio na nadolazeće nastavke kojih će biti čak četiri.

"Avatar", znanstveno-fantastični film o plavom vanzemaljskom narodu Na’vi s planeta Pandora iz 2009. godine, donedavno je čvrsto držao prvo mjesto na listi najprofitabilnijih filmova svih vremena no ovo ljeto prestigao ga je drugi blockbuster "Avengers: Endgame". Cameron svoj film planira vratiti u kina kako bi osvježio pamćenje publike koja je film, iako je prije 10 godina bio nevjerojatno popularan, gotovo zaboravila. 

Producent "Avatara", Jon Landau negirao je optužbe da su se na taj potez odlučili da bi potukli rekord "Avengersa" koji su im oduzeli tron, rekavši kako je njihov fokus na nastavcima. No, Cameron se kasnije izlanuo i otkrio da misli kako će "Avatar" zasigurno vratiti naslov rekordera

- Dajmo "Avengersima" njihovih pet minuta slave i radujmo se što ljudi dolaze u kina. Ne želim zvučati podrugljivo, ali prestigli su nas za samo četvrtinu postotka. Izračunao sam to u glavi jutros dok sam se vozio. Mislim da to računovođe zovu pogreškom zaokruživanja - dodao je. 

"Avatar 2" najavljen je za 17. prosinca 2021. godine, treći nastavak za 2023., a četvrti i peti za 2025. i 2027. godinu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije