Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sjajan uspjeh predstave "Kamenje" u Maloj sceni

Kamenje
Ana Šesto
PR
Autor
PR članak
03.03.2011.
u 15:36

Svi ističu društvenu angažiranost predstave te atraktivnost izvedbe

Naša najnovija predstava Kamenje premijerno je izvedena 13. veljače, postigla je sjajan uspjeh i odlično je primljena i kod publike i kod kritike.

Svi listom ističu društvenu angažiranost predstave, atraktivnost izvedbe, a najviše su pohvala dobili mladi glumci Marko Hergešić i Filip Lozić za iznimna glumačka ostvarenja kojima su se nametnuli kao vodeći glumci svoje generacije, označujući novu eru hrvatske glumačke stvarnosti. Mala scena tako ponovno promovira mlade glumce, ali i aktivno nastavlja svoju borbu za suvremeno, angažirano kazalište koje se tiče mladih i njihovih problema.

Ana i Mia na festivalima!

Naša proslavljena predstava Ana i Mia autorskog dvojca Jelena Kovačić - Anica Tomić niže uspjehe na domaćem, ali i međunarodnom planu. U očekivanju Japanske turneje i nastupa na festivalu u Okinawi u ljeto, ovo će proljeće predstava gostovati po Hrvatskoj (u ožujku gostovanja u Opatiji i Primorsko-goranskoj županiji), a nastupit će i na tri festivala u Hrvatskoj i Srbiji. Posebno je važan nastup na festivalu "Mali Marulić" u Splitu, koji će biti otvoren ovom predstavom, ali i na festivalu "Naj naj naj" u Zagrebu. Radujemo se i nastupu na međunarodnom festivalu "Pozorište Zvezdarište" u Beogradu u travnju.

Predstavu pogledajte u subotu 5. i 9. travnja u 20 sati u Maloj sceni. Ulaznice možete rezervirati ovdje!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?