Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon angažman

Senka Bulić nova ravnateljica Drame Splitskoga ljeta

Senka Bulić
Pixsell
02.02.2011.
u 16:02

Ravnateljicom Baleta Splitskoga ljeta imenovana je naša priznata baletna umjetnica Almira Osmanović, piše Slobodna Dalmacija

Nakon što je zbog političkih križaljki bila prisiljena otići s čela Scene Gorica, koju je kao ravnateljica velikogoričkog Pučkog otvorenog učilišta utemeljila i učinila priznatom izvan granica toga maloga grada, a potom kao "nepodobna" nije uspjela dobiti ni čelno mjesto u HNK Šibenik, Senka Bulić napokon je dobila novi rukovodeći angažman u domaćem teatru.

Kako izvještava Slobodna Dalmacija, Senka Bulić nova je ravnateljica Drame Splitskoga ljeta, festivala čiji je ravnatelj maestro Nikša Bareza. Ravnateljicom Baleta Splitskoga ljeta imenovana je naša priznata baletna umjetnica Almira Osmanović.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će Senka Bulić, koja je u Gorici dokazala da se ne libi političkih provokacija u svojem pomalo elitnom kazališnom programu, držati protutežu populističkoj politici Duška Mucala, osporavanog v. d. intendanta HNK Split.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:26 02.02.2011.

Mijauuuuu............brrrrrr.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije