Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 20 godina

Sedam šlepera za mjuzikl "Jalta, Jalta" u splitskim Gripama

'ziv..zgb....06.12.....2006.. renata sabljak snimio:boris scitar'
'boris scitar'
11.10.2011.
u 14:22

Divno je biti dijelom i kotačićem ove velike priče koja je naprosto magnet za publiku, rekao je Đani Stipaničev.

Punih 20 godina Split i Dalmacija čekaju bezvremenski mjuzikl "Jalta, Jalta", koji će se u organizaciji Glazbene mladeži Split, u izvedbi kazališta Komedija, "dogoditi" 29. listopada u dvorani Sportskog centra Gripe.

Tema mjuzikla "Jalta, Jalta", koji se igra punih 40 godina, vječna je. Čak 538 puta odigran je u prvoj verziji, a Split je grad mog prvog kazališnog angažmana, pohvalio se novinarima Niko Pavlović, ravnatelj kazališta Komedija.

– Nakon brojnih stranih naslova došao je red i na "Jaltu". Divno je biti dijelom i kotačićem ove velike priče koja je naprosto magnet za publiku – izjavio je Đani Stipaničev.

– Mi smo jedna nova generacija glumaca, pjevača i izvrsnih plesača koji mogu preuzeti taj repertoar – izjavila je Renata Sabljak koju Splićani pamte po uspješnom nastupu u "Splitskom akvarelu".

Prema riječima Gordane Lesić iz Glazbene mladeži Split, za ovu "mamut-predstavu" u Split će stići pet tegljača rekvizita za scenu i dva tegljača rekvizita za tonske majstore. Pokrovitelj najdugovječnijeg hrvatskog mjuzikla je Grad Split.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije