Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTV3 kao geto
Povratak na članak

Sedam nacionalnih institucija radi na konceptu novog HTV programa

Još samo čekam emisije Akademici pjevaju i Matičari plešu – cinično je ilustrirao tu programsku ideju ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar

Komentari 19

DU
Deleted user
13:07 26.02.2012.

koliko će novaca otići institucijama koje rade na osmišljavanju ???........mislim da nigdje nije spomenuto ??

VL
AL
AlienattacK
14:05 26.02.2012.

Hrvoje Hribar i Nenad Puhovski, ako vam nešto tu ne paše možete slobodno do Pašaluka, \'gde\' će biti sve po vašem.....

VL
OB
-obrisani-
12:22 26.02.2012.

Taj kanal trebao bi doista postati Hrvatski.jer ovo što sad možemo gledati leglo je jugo-izopačenosti,voditelja bivših suradnika UDB-e kao i voditelja dnevnika koji Hrvatsku optužuju da je napala samu sebe! Iako ruku na srce HRT kao televizija daje daleko kvalitetnijii informativni program od dvije televizije u stranom vlasništvu!Ali zaostaje u filmskom programu!

VL
UR
urbanum
12:48 26.02.2012.

Misliti kako će Matica Hrvatska i književničke udruge iznjedriti kvalitetan tv program potpuno je iracionalno. Njihove mogućnosti ravne su u tom smislu nuli. Nažalost to je istina. Što se dvojice citiranih osoba tiče njihovo mišljenje je ne manje jadno. Pravu odgovornost za mjesto kulture u programu HRTV snose oni koji raspolažu najvećom društevnom moći. To nije politka u onom smislu kako se kod nas najčešće misli. Stvarni centri moći nisu u Hrvatskoj jasno vidljivi a dio tih i takvih centara i gospoda Hribar i Puhovski. Njihovu poziciju nije odredio njihov artizam već javnipolitički angažman.

VL
SI
sivisokol
13:18 26.02.2012.

Ključ u bravu i zatvorit HTV

VL
OX
oxymoron
13:24 26.02.2012.

Gospodine Hribar ne pricajte gluposti, Vaclav Havel nije ujedinio Cesku i Slovacku. Upavo je zbog nedostatka podrske slovackih zastupnika podnio ostavku na funkciju predsjednika tadasnje Cehoslovacke, sto je dovelo da mirnog raspada drzave i nastanka dviju drzava Ceske i Slovacke, da bi on nakon prvih izbora postao predjednikom Ceske.

VL
EN
EndemskaVrsta
14:25 26.02.2012.

Zamisao o \'kulturnom programu\' - kojeg bi oblikovali spomenuti \'svjetionici, lučonoše i gorostasi\' hrvatske kulture - u najmanju je ruku skaredna! Time bi jedan jednako poticajno-podmazan i jalov klan dobio odriješene ruke za zagađivanje etera diletantizmom elitne kategorije, a stvarnaa bi se kultura (u prvom redu njezina pedagoška, promotivno-informativna misija) zaista utopila u entropijskom getu. Nikako ne želim reći da hrvatska javnost ne treba domaću verziju programa \'arte\', ali su dvije (u kulturnom, a i ekonomskom smislu) gigantske nacije, francuska i njemačka, jedva snašle snage da pokrenu nešto takvo... a kako bi to izgledalo u \'rvackoj uljudbenoj inačici, uz \'novinare\' kojima žalosmo manjka elementarnoga općeg obrazovanja i producente kojima je vrhunski doseg \'lijepom našom... danas u vašoj vukojebini\'? Dakle, više dobrih emisija i programskih sadržaja o kulturi u redovnim programima (HRT I i II), a ni u ludilu u getu pod ravnanjem podobnih provincijalaca!

VL
Avatar My Style
My Style
14:33 26.02.2012.

Primetno je da je HTV malo osvezio svoj program novim tipom najava emisija, ono kad poznate face tiskaju virtuelne tacke na ekranu i tako to... Takodje mislim da nije potrebno da vam se sada udruze nekakvi politbiroi i komesari... Od toga ne bu nis i program ce ostati dosadan i nezanimljiv ! Po meni HTV poput RTS ili Pinka treba da uposli mlade, talentovane voditelje (kojih valjda ima i kod vas) i oni ce preporoditi imidz programa !

VL
Avatar My Style
My Style
14:35 26.02.2012.

A sadrzaj programa se ocas moze izmeniti... Presudni su duh i atmosfera, a ne sad novi nazivi emisija !

VL
Avatar My Style
My Style
14:37 26.02.2012.

Meni se recimo svidja onaj mali sto vam vodi \"Djeciji sat\" ( neki Ivan )... Inteligentan, zainteresovan i lepo zna sa decom...ali radi u losim uslovima, zastarelom studiju koji podseca na rane 80e na TV ZG ! I to se moze redizajnom lako resiti !

VL
Avatar My Style
My Style
14:40 26.02.2012.

Pucanstvo hoce zabavu, razbibrigu, zanimljive serije i dobre filmove te vesti sa voditeljima koji plene paznju i poglede... Kakva kultura, to je kompromitovana i dosadna kategorija... sad ce klinci kao gledat stogodisnje akademike kako im dele pamet ?? Kombinujte RTS i Pink i eto novog HTV-a !!

VL
KO
korisnik2
14:59 26.02.2012.

prijedlog za kulturni dio programa hrt-a 3: dokumentarni film \"martin spegelj naoruzava ustaske separatiste\". sa titlom, naravno. da ne bi bilo nismo znali i nismo razumjeli.

VL
ZZ
zzbabac
15:04 26.02.2012.

Ako uvedu emisiju \"Titovim stazama revolucije\" crveni kmeri ce biti zadovoljni.

VL
TO
Toni12345
15:34 26.02.2012.

Pustite malo dokumentaraca, malo koncerata, malo emisija o književnosti, umjetnosti i kulturi, malo europskih filmova i nešto iz arhive dramske redakcije HTV-a. I gotov je proizvod HTV3.

VL
KO
korisnik2
16:44 26.02.2012.

vise kulture, manje fudbala.

VL
VE
velikazmija
17:42 26.02.2012.

fudbal u srbiju ovdi je nogomet bio i bit će van sa srbizmima iz hrvatske --

VL
VE
velikazmija
17:46 26.02.2012.

korisnik 2 sa fuzbala na film kos distribucije sa glavnom glumcem špegelj martin --nikakvi ustaški likova već goloruki hrvati zahvaljujući i špegelj martinu --i račan ivici --

VL
VE
velikazmija
17:52 26.02.2012.

ukinuti preplatu i tako je srt -- isve samo htv-e ne --

VL
VE
velikazmija
17:55 26.02.2012.

di samo nađu ko onaj mlijekar iz belgije može se namijestiti da šlogara intervijuirate i ciljnim pitanjima da je on srednji stalež u hrvatskoj sve kos i udba mogu i znaju -iš

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.