Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIPANJE ZVIJEZDA

Sean Penn pauzira godinu dana, Alec Baldwin najavljuje mirovinu

17.06.2009.
u 14:42

Prvo je filmski svijet potresla izjava Seana Penna da u sljedećoj godini neće glumiti i da radi stanku u karijeri da bi se posvetio osobnim stvarima i svojem braku (on i supruga Robin Wright Penn već su se dva puta rastajali pa odustajali od razvoda).

Bez jednog od glavnih glumaca ostala su dva najavljena filma – akcijski "Cartel" i obnavljanje kultnoga komičarskog trija "Tri blesana." Uz Benicia del Tora kao Moea i Jima Carreya kao Curlyja (o čemu smo već pisali), Penn je trebao napraviti glumački iskorak u komediju kao Larry, ali braća Farelly sad moraju tražiti zamjenu za njega. U igri su zasad Paul Giamatti, Simon Pegg, Zach Galifanakis i Larry David.

Ni producenti "Cartela" se nisu odlučili za odgodu od godinu dana, i netko drugi će glumiti oca koji putuje u Meksiko spasiti sina od krijumčara droge koji su mu ubili suprugu.

No, Penn će se valjda nakon 2010. vratiti glumi, a dvije godine kasnije moguće je da "ključ u bravu" stavi Alec Baldwin, najstariji i najpoznatiji od četvorice glumačke braće. U velikom intervjuu Playboyu Alec je rekao da ozbiljno razmišlja o prestanku glume nakon 2012., kad mu istječe ugovor za ulogu Jacka Donaghyja u seriji "30 Rock" ("Televizijska posla"):

- U ožujku 2012. probudit ću se i pomisliti: "Što ću sad raditi? Jesam li gotov?" I mislim da ću i biti. Možda završim neku kazališnu predstavu ili tako nešto, ali na proslavi zadnje klape odlazim u mirovinu.

Bladwin kaže da ga na misao o mirovini sa 54 godine nagoni želja za obiteljskim životom:

- Imam tu smiješnu maštariju, da se opet oženim, imam dijete. Volio bih se još jednom okušati u tome, uz sve što sam naučio. I zamišljam kako moj mali s recimo, osam godina, dođe doma i kaže: "Tata, Jimmyjeva mama kaže da si ti bio slavan glumac na TV i u filmovima. Je li to istina?" A ja kažem: "Da, Johnny, tata ti je bio slavan." Izvadim svoje bilježnice s člancima o sebi i svoje DVD-e i kažem: "Vjerovao ili ne, to je tvoj tata." A moj mali: "Ti si bio na TV-u i sve to? A sad ostaješ doma i čistiš kuću dok mama ide na posao?" "Točno tako, sine."

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije