Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANSKI GLAZBENIK

Seamus Haji u Aquariusu

07.03.2009.
u 12:15

Klub Aquarius 14. ožujka ugostit će poznatog britanskog glazbenika Seamusa Hajia. Riječ je o glazbeniku čije je ime jedno od najzvučnijih u svijetu klupske glazbe. Kako saznajemo, karijeru započinje sa samo 16 godina, a prva rezidencija mu je bila u klubu The Satellite. S vremenom Haji gostuje u najjačim svjetskim klubovima, uključujući i rezidenciju u londonskom Ministry Of Sound-u.

Njegov značaj u svijetu glazbe postaje izuzetan što dovoljno govori podatak da je on zaštitni znak Pioneer CDJ 1000 - najzastupljenijeg DJ CD playera u klubovima širom svijeta. Seamus je prije svega kreativac, tvrde iz Aquariusa, koji sebe ne želi svrstati u točno određeni žanr house glazbe, on ih voli sve pa mnogi ni ne znaju da se on krije iza mnogih velikih projekata.

Njegov posljednji projekt I-Jah danas hara svjetskim playlistama coverom singla "Nitelife" Kim English. Od mnogi poznatih remixeva i projekata može se izdvojiti i odličan remix s pjevačicom Rihanom iz 2007. godine. Riječ je o poznatom hitu "Umbrella" koji se puštao cijelo ljeto po klubovima upravo u Hajijevom remixu.

Uz to Haji je remixirao i Roisin Murphy, Just Jacka, Stonebridgea, Moby-a, imena koja dovoljno govore sama za sebe te naravno i o tome koliko je Haji cijenjen itražen. Kraj 2008. godine Haji koristi za brojne gaže, dovršava svoj novi single te još nekoliko remixeva, a za kraj desetog mjeseca 2008. pripremio je i kompilaciju sa najboljim izdanjima sa svog "Big Love" labela.

Svi zainteresirani i ljubitelji klupske glazbe mogu kupiti ulaznice za ovaj koncert po cijeni ood 60 kuna u preprodaji i 80 kuna na ulazu u Aquarius.

(p.s)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije