Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skresali im budžete
Povratak na članak

SC zbog manjka novčane potpore ostaje bez čak tri važna festivala

Velesajam kulture upitan, poznati N.O. Jazz potpuno je otkazan, a Žedno uho se seli u Šibenik, koji ima više razumijevanja za nezavisnu kulturu.

Komentari 3

Avatar kelt
kelt
08:09 24.04.2010.

Ajme užas :-(

VL
OB
-obrisani-
13:41 24.04.2010.

uzas...zedno uho je bio jedan od zescih festivala, i dovodio je jedne od naj-kultnijih bendova!...jos bi uz ove gore navedene bendove htio svakako istaknut melvins-e i butthole surfers-e koji su nastupali na zednom uhu! uzas....nemam komentara, gradske vlasti ocito (kao i obicno) nisu podrzali nesto kaj valja....al kaj nas briga, bu halid nastupao jos 5 dana za redom u areni, brena takodjer, a mogao bi im se pridruzit i thompson! eto nase zagrebacke urbane scene! after je u ludnici, dijamantu, necu, i lake citiju!

VL
Avatar sven109
sven109
15:31 24.04.2010.

Kad Zagrebom (više-manje) vladaju ljudi koji nisu iz Zagreba, već su došli iz nekih selendri i kamenjara, pa ni nemaju sluha za nešto moderno, urbano ... ...ali kao što je veki rekao - bu halid i ostali još više nastupalili pa \"će bit bolje\" !!! hahahaaa jadno jadno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.