Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT MALOG MISTA Buran rasplet

'Sanader ima nestručne ljude'

19.07.2008.
u 18:51

Ovo je bilo previše šokantno. Na pragu ulaska u Europu da nam se događaju ovakve stvari... Premijer se opet morao baviti stvarima koje ne spadaju u njegov djelokrug. Žalosno je to da se trebao uplesti državni vrh kako bi se predstava igrala kaže nacionalna prvakinja Zoja Odak.

Ma, Sanader se sam opteretio. Tako mu i treba kad nema stručne ljude da rade posao ustvrdio je Vili Matula. Najvažnije je sada ohladiti glave da se glumci spreme za večeras ocijenio je Štrljić s mučnom grimasom na licu.

Frljić i ostali kao da nisu mogli vjerovati što čuju. Vi s nama kao s malom djecom učinilo se dramaturgu Marinu Blaževiću koji je pokušao razjasniti sa Štrljićem zbog čega on vidi predstavu kao nedorađenu zbog dva audioisječka za koje ne treba ništa posebno. Tek pritisnuti najprije play, a onda (kad dođe do kraja) stop.

Ekipa predstave htjela je i da Štrljić kaže zašto je htio nasamo razgovarati s Frljićem. Ja sam s vama htio napraviti dogovor imao je odgovor i na to Milan Štrljić koji, međutim, nije znao reći što ga je ponukalo da se predomisli nakon što je otkazao izvedbu. Prema njegovim riječima, svi su zapravo pogrešno shvatili što je tada kazao.

Ja sam samo htio dati prostor za još koju probu, htio sam vidjeti definitivnu verziju predstave reče Štrljić kojemu samo koju minutu kasnije to više nije ni bilo bitno jer je pozvao da se večeras igra premijera, a ne proba.

Tvrdi da ga nitko nije zvao da se predomisli, pa tako ni premijer Sanader.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije