Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o najčitanijoj vijesti
Povratak na članak

S. Menđušić: Nisam uspjela pobjeći od filma o Dolores

Nakon smrti Dolores Lambaše razmišljali smo: u filmu koji se trebao zvati "Fotošopiranje" i baviti se celebrityjima izbrisati je ili složiti samo njezinu priču

Komentari 4

DU
Deleted user
11:51 13.02.2014.

...čini mi se da je prerano (neetično, bezpijetetno) snimati film o Dolores, makar i u bilo kakovom kontekstu! Šteta da se autor(i) ne zadrže samo na prikupljanju materijala za neke buduće projekte, nego se ipak vode pragmatičnim razlozima, pa see tako i sami svrstavaju u "ispirače" ljudskih sudbina, u potrazi za svojim zlatnim mrvicama.

VL
SE
sestrićna
13:52 13.02.2014.

kad će film o domovinskom ratu da ne više ne gledamo partizane na hrt.u ?

VL
CT
cave tonitrum 62
15:46 13.02.2014.

Auu, autorice, filma, teme, likova!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.