Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muška svinja

Nećete vjerovati što spaja Rundeka, Šarića i Milanu Vuković Runjić

muška svinja
Foto: Screenshot
06.05.2016.
u 09:00

Zvijezde najavljuju Mušku svinju! Kako je došlo do ove neobične kampanje pitali smo autora hvaljene zbirke kratkih priča Ivana Jozića

Knjige se sve slabije čitaju. Što zbog materijalnog stanja, što zbog ubrzanog tempa života. Unutar tog smanjenog obujma kupnje još lošije prolaze domaći autori, jer ljudi (a možda je to i logično) preferiraju „provjerene“ svjetske bestsellere.

Drugi veliki problem je kritika (točnije njezin nedostatak) te postupni nestanak relevantnih nagrada za književnost. Ove kvalitativne referentne točke pomogle bi čitateljima u izboru, a kada već živim i stvaram u vremenu kada navedenog nema – kao autoru mi ostaje „klasična“ promocija.

Autor nam najavljuje mini seriju ovakvih i sličnih uradaka, kojima je kaže, cilj zabaviti čitatelje na dvadesetak sekundi, i skrenuti pozornost na novi domaći naslov koji vrijedi pročitati.

A što neke od najvećih domaćih zvijezda imaju reći o knjizi ''Muška svinja'' pogledajte u videu.

 

>>Kratke priče u kojima muškarci utopistički tragaju za ljubavi koja nema samo fizičku dimenziju

Komentara 4

MI
mirrro
12:57 06.05.2016.

ja neznam što ovaj šarić glumi,kojeg šoumena kad o š ništa nema,lamata i glumata,umišljen,misli da je neka faca

MA
Markosi
14:22 06.05.2016.

Ovaj Šarić je teretan ubij bože.

MI
mirrro
12:55 06.05.2016.

ja mislim da ih veže partijska knjižica po nasljedstvu od roditelja,jesam dobro rekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije