Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid autorske pauze

Rolling Stonesi izbacili novu stvar o karanteni u gradu duhova. Poslušajte!

24.04.2020.
u 09:27

Bend je zadnju novu pjesmu izbacio prije punih osam godina. Karantena im očito autorski odgovara

Nakon sudjelovanja na globalnom online spektaklu Lady Gage,  Rolling Stonesi su izbacili i svoju prvu novu pjesmu nakon osam godina autorske stanke.

 Pjesmu "Living In A Ghost Town" koja sablasno pjeva o aktualnom trenutku karantene iako je nastala prije nje. 

Riječi pjesme kao da aludiraju na krizu nastalu uslijed karantene zbog koronavirusa jer u jednom djelu pjevaju o tome kako je život bio lijep prije izolacije.

Mick Jagger pjeva kako se i sam osjeća kao duh koji živi u gradu duhova. U priopćenju bend je rekao da je pjesma prvobitno snimljena prije godinu dana u Los Angelesu, ali je završena sada tijekom karantene. Pustili su je u javnost svjesni da će dobro odjeknuti u vremenu u kojem živimo. 

- Nije napisana za sadašnju situaciju, ali je pisana o tome kako je biti na mjestu koje je puno života, a kako je sada kada je sve zamrlo - rekao je Jagger. 

"Living In A Ghost Town" je prvi singl koji su Stonesi objavili od 2012., kada su izdane njihove dvije pjesme "Doom and Gloom" i "One More Shot".

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar KimberlyKU97
KimberlyKU97
10:53 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar RuthPU74
RuthPU74
09:38 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:25 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije