Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovanje

Rising Dream na Masters of Rock festivalu u Češkoj

rising dream
arhiva
01.05.2010.
u 17:03

Zadarska metal skupina Rising Dream se nakon izuzetno uspješnog nastupa 2007. godine ponovno vraća na glavnu pozornicu 'Masters Of Rock 2010' festivala u Češkoj.

Zadarska metal skupina Rising Dream se nakon izuzetno uspješnog nastupa 2007. godine ponovno vraća na glavnu pozornicu 'Masters Of Rock 2010' festivala u Češkoj, koji slovi za jedan od najcjenjenijih metal festivala u Europi. Rising Dream će tako europskom auditoriju predstaviti mahom svoj novi materijal pripreman za drugi album, kao i novu pjevačicu Ines Tančevu.

Uz bendove poput Manowar, Queensryche, Gamma Ray, Masterplan, Accept, Lordi, Tarja, Epica, Destruction itd., ovaj četverodnevni festival svojim jedinstvenim konceptom, zanimljivim krajobrazom i nevjerojatno povoljnim cijenama jedno je od najzanimljivijih mjesta za fanove i sve željne odličnog provoda. Rising Dream će jednako kao i 2007. sa sobom na festival autobusom povesti sve fanove i one željne vrhunskog glazbenog provoda.

Rising Dream nastupaju u subotu, 17. srpnja, trećeg dana festivala, a festival, na kojem će cijela hrvatska 'ekspedicija' biti sva četiri dana, traje od 15. do 18. srpnja. Detalje o putovanju, za sve zaintersirane, moći ćete pronaći kroz nekoliko dana na službenim stranicama benda i managementa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije