Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica obuljen koržinek
Povratak na članak

Riječka petokraka nepropisno je postavljena, to je politička provokacija

Instalacija "Spomenik crvenoj Rijeci" postavljena na krov Riječkog nebodera izvedena je mimo zakonom propisane procedure, rekla je u ponedjeljak ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek ocijenivši da je riječ o primarno političkoj akciji kojoj je cilj poticati ideološke sukobe.

Komentari 11

RE
RedTree
13:24 22.09.2020.

Sve što je ilegalno postavljeno, sagrađeno se treba ukloniti. Nažalost čista politička provokacija s ciljem vraćanja ideoloških podjela i ubiranja političkih poena za bogato plaćene fotelje. A BDP i bolji život građana, tko to šljivi.

VL
JA
Jania
15:33 22.09.2020.

Ministrice, jeste li zatražili da organizatori vrate novac dobijen od Ministarstva s obzirom da su postupali nepropisno?

VL
VI
vidum
15:13 22.09.2020.

Naravno da je nepropisno postavljena. Ja sam odmah primjetio da stoji ukrivo.

VL
LL
lijepa_li si
12:10 22.09.2020.

vojko kaže da nina ne govori istinu. dok se njih dvoje dogovore (fingiraju) šljivančevu zvijezdu treba srušit

VL
Avatar zong
zong
12:22 22.09.2020.

Ta zvijezda je vratila pola primorja i otoka na kartu hrvatske. Rušite je samo!

VL
SL
spusti_loptu
13:12 22.09.2020.

Vidi, vidi, neki dan ministar Butkovic a sad Obuljen osudjuju tu zvijezdu kao politicku provokaciju (sto ona u stvari i jest), ali je zanimljivo sto ovo dvoje se sluze za njih neuobicajnim govorom, kao da se dodvoravaju biracima desnice. Jeli ovo znak da je mozda zavladala nekakva politicka kriza oko vlade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.