Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performans
Povratak na članak

Riječima "Hvaljen Milan, braćo i sestre" Labrović počeo zavjet

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije bio u Gradskom poglavarstvu za trajanja hodočašća, nego je otvarao trgovački centar na istoku grada

Komentari 29

TW
Tex_Willer
15:27 29.03.2012.

uzmite si vi lijepo svog milana pa uživajte s njim. demagog lažljivi

VL
CH
chemica
15:40 29.03.2012.

Sveti Milan koji ima i svoju \"vjersku zajednicu\". Njegov SDP. Za razliku od svih onih katoličkih lažnih svetaca koji zahebavaju vjernike stoljećima, Sveti Milan može riješiti ama baš svaki problem. Oćeš rođo posao? Zemljače, može bolan Zrinjevac? Tek diplomirani SDP-ovče, može radno mjesto u jednom od gradskih ureda? Upućujte molitve \"svetom\" Milanu jer ćete od Svetog Pavla, Ivana, arkanđela Gabrijela i ostalih dobiti frišku figu. Oni će se možda za vas pobrinuti na onom svijetu, ali vaš Milan, bogoljub, čovjekoljub i domoljub, pomaže na OVOM. Dovoljno mu je samo pasti pred noge i cmoknuti onaj mafijaški prsten od par desetaka iljada kuna.

VL
Avatar Robert28
Robert28
15:58 29.03.2012.

Labroviću, bilo bi love za Vas iz kulture da Gradska Skupština predvođena Verom Šimek Petrnjak te mladim pionirima Mejićem, Špicerom i ostalima ne sabotiraju investitore kojima je jedini grijeh to što žele neboder od 100 m u Zagrebu! Za komunističku ekipicu takve investicije su mastadonti koje bi mogle zasjeniti predivne zagrebačke, sive oronule komi blokove koji su uredno ukrašeni grafitima. Ah da, pa Vi iz kulture isto volite dići glas protiv investitora koji pune gradsku blagajnu. Ma kukaj si Labradoviću parazitima iz Gradske Skupštine koji su najodgovorniji za pad punjenja proračuna te 13% nezaposlenih u Gradu. Gradska Skupština = antipoduzetnički birokratski paraziti koji su posljednje tri godine sabotirali investicije vrijedne miljardu i pol €. Milanoviću, makni ove sabotere iz SDP-a i imat ćeš preko noći rast BDP-a od najmanje 3% i neće biti potrebe za kresanjima u proračunu.

VL
FE
Felicijen
16:03 29.03.2012.

Glavno je privući pažnju na sebe...

VL
OB
-obrisani-
16:25 29.03.2012.

Bravo Sinisa! E, to je prava umjetnost. Svaka cast

VL
KM
karakas.mario
16:37 29.03.2012.

Fantastično! Nadam se dijete drago da ćeš potaknuti još mladih, još puno puno mladih i da ćete srušiti nemarne nakupine bjelančevina poput MIlana Bandića.

VL
PA
pasara
16:41 29.03.2012.

Nijesam neki vijernik no sramota me je tolikog nepostivanja vjere.Negdje je pisano-ne spominji uzalud ime Bozje-,a ovdje se od Boga sprdacina radi.Sramite se i ti budalo blesava, a i novinari koji onako spontano dodose da snime ti predstavu antikrstovu, a i vi koji te slike objaviste.Ponavljam nijesam vjernik no vjeru treba postovati i ne vrijedati one koji vjeruju.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
16:53 29.03.2012.

milanu ne možeš ništa jer je \" milan stijena \" . pitate se gdje su novci , evo ovakvi besposličari traže državni novac za svoju \"umjetnost\" . taj lik ždere krmetinu a stavio ispod vrata hrvatsku zastavu , piša poo jelačićevu placu a žali se da ga neće primiti da predaje djeci u školi . ma nemoj , treba ga natjerati da nađe posao i da nešto radi . takvi likovi napadaju crkvu koja dobije 240 milijuna kn i korisno ga utroši dok huškači dobiju najmanje petsto milijuna kn za svoje pljuvačke aktivnosti .

VL
KK
KlNGS KlNG®
16:54 29.03.2012.

odličan performans ! da ! intelektualci probudite se i srušite te sve sumnjive spodobe iz politike kupljenih diploma

VL
AA
aabbcc
17:03 29.03.2012.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić _________ ____heheeeee..., jos ce poceti ovi gradocelnici da otvaraju i Cirkuse kada dodu u grad pa malo na ringispil...

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
17:16 29.03.2012.

Eh, svakakvih kretena na ovom svijetu. Znači maloumni ispadi besposlenih a******* se danas zovu - performansi?! Ha, dobro. Mislim da je jedino pogriješio \"umjetnički izričaj\", kad već šeta pred Partijinim dvorištem, mogao je izvesti \"dolazak Titove štafete\", bolje bi gaje bi ga shvatili, i sigurno bi izašli bar na prozor...

VL
JU
juma
17:45 29.03.2012.

Valjda moras biti cudak, da bi se uopce pojavio u medijima, pa tako se nadje i ovaj osobenjak koji nam u korizmeno vrijeme otvara oci svojom verzijom hodocasca i molitve. Za njega se ne cudim, takvih malo udarenih je uvijek bilo i biti ce ih i dalje, no pitam se tko im daje medijski prostor u najtiraznijim hrvatskim novinama? Stovise sve se naziva umjetnickim performansom? Buduci znamo iz koje je stranke potekao Milan Bandic, bolje bi mu bilo da je hodocastio u Kumrovec ili krenuo Titovim stazama revolucije, no onda se ne bi moglo provocirati vjernike pred Uskrs, mada ce se pravi vjernik tesko dati isprovocirati ovakvim budalastinama.

VL
Avatar tkozna
tkozna
17:46 29.03.2012.

Sada sam gledao prilog na HTV-u. Ganut sam zrtvom ovog mladog čovjeka. Samo tvdokosci i mediokr****i ne mogu shvatiti ovog mladog performera. BRAVO! Ipak i mi siromasi imamo ponosa ako nemamo novaca i možemo im reči da nas nakon glasovanja varaju. Linić tri pokemona ostala bez posla, evo na sirotinjo krvi žedna - otpustili smo ih i više nema nista sporno, nije točno LINIĆ nas vara njega hoćemo LINIĆA!

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:31 29.03.2012.

Mislim da stvarno nije fer da takvim umjetnicima grad uskraćuje novac. Znate li koliko treba kreativnosti i energije za ovakav \"performans\"? Mislim da bismo svi mi građani trebali ustati protiv vlasti koja naš krvavo zarađen novac ovakvim iznimnim umjetnicima. Jedvaa čekam da se opet skine gol i urinira po Jelačić placu. Pa to je vrhunski umjetnički urbani štih! ..... nažalost, ovakvi će dobiti i reklamu i minutažu na tv-u.... i onda se čudimo kad nas djeca blijedo gledaju dok im govorimo da treba biti pošten, da treba raditi i zaraditi svoj kruh... kaj, bolje bit \"performer\"!

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:34 29.03.2012.

ispravak: Mislim da bismo svi mi građani trebali ustati protiv vlasti koja naš krvavo zarađen novac odbija dati ovakvim iznimnim umjetnicima.

VL
AM
amato
20:23 29.03.2012.

U svemu bitna je činjenica da je Bandić pokušao zamračiti oko 11 milijuna proračunskog novca namjenjenog kulturi kako bi ga koristio prema svom nahođenju, odnosno za namjene koje se njemu čine lukrativnima. Ne zaboravimo da su sljedeće godine izbori i razlozi za takvu njegovu akciju su upravo ti izbori.

VL
KA
Karla
21:38 29.03.2012.

U ovoj državi se izgleda svi smiju izrugivati kršćanskim vrijednostima, nažalost. Nek se mladi \"performer\" proba tako narugati muslimanskim svetinjama, ako ima hrabrosti pa će vidjeti kako će proći. Sram ga bilo,

VL
LE
Leoness
21:59 29.03.2012.

nek ide kopat da narod ima koristi od njega

VL
ĆA
ćaćaća
22:48 29.03.2012.

ovaj siniša ismijava katoličku vjeru..neka to proba za islamom ili s židovima pa će ga brzo policija odvest u marici..ovako jedini narod ugrožen u hrvatskoj su hrvati katolici...

VL
KG
KG002
08:19 30.03.2012.

Ne favoriziram Bandića, ali ovaj Siniša je ismijavajući katoličku vjeru došao žicati novce. Ovo nije način, niti se jedan intelektualac, umjetnik, ili čim se on već smatra, na ovakav način (gazi preko tuđeg da bi došao do svog) bori za svoja prava.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.