Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolektiv aupičku

Riječani oduševljavaju: organiziraju svečani doček koronavirusa u Luku različitosti

25.02.2020.
u 15:45

Umjetnički kolektiv Aupičku iz Rijeke ponovno organizira urnebesnu umjetničku akciju.

Riječki umjetnički kolektiv Aupičku koji je nedavno organizirao veliki događaj brisanja Jugoslavije iz kolektivnog sjećanja, ponovno oduševljava svojim akcijama. Ovog puta odlučili su organizirati svečani doček koronavirusa u Luku različitosti, a njihov poziv prenosimo vam u cijelosti.

"Nakon nekoliko dana ispunjenih iščekivanjem i strepnjom, konačno je stigao dan koji će izmamiti osmijeh na lice svakog poštenog hipohondra i novinara najvećeg hrvatskog portala. Svjetski fenomen o kojem svi relevantni mediji pišu već mjesecima konačno stiže u Rijeku! Dragi Riječani, dođite na Mololongo 26.02. i pružite nezaboravan doček u Luku različitosti ovom neizbježnom viralnom hitu! Sa sobom obavezno uzmite maskicu i EPK zastavicu!"

Komentara 2

VR
vrbaZG
17:06 25.02.2020.

Bome vas u večernjem je lako oduševiti...

DU
Deleted user
19:21 25.02.2020.

Umjetnicima što upečatljiviji i dugotrajni uspjeh s virusima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije