Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija albuma

Red za autograme Hladnog piva kao da su došle svjetske zvijezde

'16.04.2011. - Zagreb - Grupa Hladno pivo potpisivala je novi album Svjet glamura za obozavatelje u Kinu Europa. Mile Kekin.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
17.04.2011.
u 16:26

Stotine obožavatelja došle su u kino Europa provjeriti kakav je novi zvuk Hladnog piva

U subotu je u prodaju pušten novi album grupe Hladno pivo "Svijet glamura". Kako bi svojim najvjernijim obožavateljima osigurali posebne primjerke novih nosača zvuka, Mile Kekin i ostatak grupe u kinu Europa organizirali su druženje i potpisivanje albuma. Reda ispred kina Europa ne bi se posramile ni veće svjetske glazbene face, stotine obožavatelja došle su provjeriti kakav je novi zvuk Hladnog piva, a prvih 20 posjetitelja nagrađeno je i darovima.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
drznedaj
21:24 17.04.2011.

I, kakvi je album, jel slusao vec netko?

DU
Deleted user
22:24 17.04.2011.

pa šta niste stavili sliku tog reda onda? a album je čisti dokaz da kad neki band kod nas dođe do malo para onda izgubi kretivnu liniju...čisti štanceraj samo da se izda nešto pa da bi se moglo svirati...a svirke su lova...no ne sumnjam da će pokopiti \"brdo\" Porina slijedeće godine...u \"strašnoj\" konkurenciji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije