Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Razveselite svoje voljene za Dan žena uz nastup Andree Bocellija

Razveselite svoje voljene za Dan žena uz nastup Andree Bocellija
Foto: Promo
13.02.2018.
u 09:55

Nakon nešto više od tri godine slavni talijanski tenor vraća se u zagrebačku Arenu te za 10. ožujka najavljuje brojna glazbena iznenađenja

Povodom Dana žena muškarci već tradicionalno nastoje razveseliti svoje dame posebnim poklonima i ukazati im što je više moguće pažnje, ljubavi i poštovanja. Međutim, pažnja se ne treba mjeriti skupim poklonima, probudite maštu i proslavite ljubav odličnom glazbom! Povodom Međunarodnog dana žena pjevačka zvijezda vječnog sjaja Andrea Bocelli četvrti će put nastupiti pred domaćom publikom koja ga je svaki put ispratila s oduševljenjem, stoga ne treba sumnjati da će atmosfera i ovog puta biti jednaka.

Andreu Bocellija ne treba posebno predstavljati, jer je njegovo ime davnih dana prevazišlo granice i postalo dobro poznato i najzahtjevnijim ljubiteljima klasične glazbe. Ovog puta za zagrebačke je obožavatelje pripremio bogat repertoar ljubavnih pjesama i najljepših opernih arija, kako bi Dan žena protekao u što romantičnijem ozračju.

„Umjesto cvijeća i slatkiša kao već uobičajenih darova ove smo godine za dame pripremili koncert tenora čije pjesme o ljubavi spadaju među neke od najljepših ikada ispjevanih. Interes javnosti pokazuje nam da nismo pogriješili, partneri koncerta Turkish Airlines, član globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika Star Allience, koji ove godine slavi 20 godina od otvaranja predstavništva u Zagrebu i Romerquelle osigurali su najvišu razinu organizacije te ne sumnjamo da će večer u Areni biti nezaboravna“ – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku i omogućite svojim djevojkama, suprugama, bakama, mamama, tetama, prijateljicama i sestrama da se 10. ožujka osjećaju uistinu posebnima!

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl mogu se kupiti na www.eventim.hr po cijeni već od 299,00 kn.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije