Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže novi triler

Rajko Grlić snima krimić o nezakonitim djelatnostima javnih osoba

Rajko Grlić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
12.03.2020.
u 08:51

Filmu “Svemu dođe kraj” na čijem je scenariju radio i Ante Tomić na natječaju HAVC-a dodijeljeno je pet milijuna kuna

HAVC je objavio rezultate natječaja za produkciju novih filmova, razvoj scenarija i međunarodne suradnje, na kojima je ukupno podijeljeno 25 milijuna kuna za 115 projekata i pojedinačnih korisnika.

U mnogima najzanimljivijoj kategoriji dugometražnog igranog filma u kojoj odlučuju umjetnički savjetnici Kristijan Milić i Snježana Tribuson, filmu Rajka Grlića “Svemu dođe kraj” na čijem je scenariju radio i Ante Tomić dodijeljeno je pet milijuna kuna. Riječ je o kriminalističkoj drami s elementima trilera o nezakonitim i prikrivenim djelatnostima javnih osoba.

Vanja Juranić dobila je 4,2 milijuna za film “Zatvoreno za javnost” koji govori o zlostavljanju žena, iz perspektive žrtve koja ne može pobjeći od nasilnog muža. Scenarij je pisala s Elmom Tataragić. Debitantska “Proslava” Brune Ankovića, za koji je Jelena Paljan napisala scenarij po romanu Damira Karakaša, dobio je 3,3 milijuna kuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije