Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od 10 000 obožavatelja uživalo je u glazbenom spektaklu koji se rijetko viđa

Pula: Tony - kralj amfiteatra

ljet_tony.jpg
Foto: Saša Miljević
24.08.2008.
u 17:23

Premala je bila pulska Arena kako bi primila sve one koji nipošto nisu htjeli propustiti jedan od najvažnijih medijskih događaja u ovoj godini u Hrvatskoj. Kako i ne bi, kada je za domaće pojmove dosad neviđenom scenom tople kolovoske noći vladao Tony Cetinski.

- Kada sam bio mali, svake sam nedjelje pjevao i svirao bubnjeve u obližnjoj crkvi sv. Antona. Da mi je tada netko rekao da ću jednog dana ovako napuniti Arenu, rekao bih mu da je lud - započeo je svoj pulski koncert Tony.
Pred više od 10 000 ljudi potvrdio je famu da je vrhunski šoumen. Lako uspostavlja kontakt s publikom.

Rovinjanin Tony Cetinski pokazao se i odličnim pulskim domaćinom jer je gotovo svaki kupac karte za koncert dobio i novi CD  pjevača "Ako to se zove ljubav".  Iako je koncert obilovao emotivnim trenucima, vrhunac je dosegnuo za  izvedbe pjesme "23. prosinac", dok su se na ekranu izmjenjivale fotografije prerano preminulih hrvatskih velikana, Mate Parlova, Đorđe Novkovića, Dražena Petrovića, Ane Rukavine, Borisa Dvornika i velikog Tonyjeva prijatelja tragičnog stradalog prošle godine Toše Proeskog.

Muški dio publike svakako je došao na svoje jer su plesačice bile atraktivne, koje je predvodila Riječanka Ivona Brnelić, bivša plesačica Tine Turner i posljednja miss bivše države.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije