Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ankica Jurić Tilić

Publika želi više komedija, dječjih filmova i krimića, ali njih je i teško napisati i financirati

19.08.2022.
u 21:45

"Povukli smo se svi pred male ekrane i to je neminovnost. To treba prihvatiti, a magiju kina zaista ne može zamijeniti sobni ljubimac. Trebamo se na sve načine truditi privući publiku u kina jer doživljaj zaista nije isti. Sigurna sam da će kina opstati, ali isto tako je sasvim izvjesno da će konzumacija putem streaming servisa ostati dominantna" kaže producentica Ankica Jurić Tilić

Komentara 1

KE
Keoki
22:30 19.08.2022.

Upravo suprotno, mislim da uopće nije problem, toliko je talenata koji prodale ispod radara, a samo ima treba dati priliku, a havc je antihrvatski nastrojen. Znači ništa nije problem, samo je, kao i uvijek problem peta kolona. A pravi producent pronađe način, inače nije producent, prema tome aktiviraj se ženo, ne kukaj nego radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?