Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆ Go-Go Drama Swing Orchestra u Lisinskom

Publika obožava raspjevane glumce

11.12.2008.
u 18:50

U spoju glazbe i teatra nema ništa čudno, no kada se u tu formulu umiješa iskreni užitak izvođača i glumačka improvizacija, nastaje efekt sreće i ovacija publike koji prate svaki nastup Go-Go Drama Swing Orchestra.

Glazba pravi adrenalin
– Mi glumci obožavamo pjevati! Da sam samo glumica bilo bi mi strašno dosadno, a glazba mi je najveći adrenalin. Kroz ove fantastične nastupe dobili smo na dlanu priliku upetljati se u nešto najljepše što i publika zna prepoznati – s puno dragosti priča glumica Mila Elegović, jedna od članica Go-Go Swinga, o trupi koju je 2007. godine osnovao glumac Goran Navojec.

Dosad su nastupili u Varaždinu, Bjelovaru, Vinkovcima, na festivalu Ive Gregurevića u Orašju, a uoči blagdana, repertoarom popularnih božićnih melodija 22. prosinca zapalit će prvi put i dvoranu Vatroslav Lisinski. Što publiku čeka, teško je reći jer u njihovu nastupu uvijek ima iznenađenja, no neke stvari se znaju: Mila će pjevati “New Years Eve” od ABBA-e te Marilyn set, a korpulentni Danko Ljuština ima posebno zaduženje.

Catering repertoar
– Moj posao je catering, pa ću otpjevati pjesmu “Spiza”, a nakon ponoći i “Kolesterol blues” – kaže Ljuština i dodaje da uz brojne glumačke angažmane “igraju na ispadanje” pa se postav Go-Go banda često mijenja. No za Lisinski se zna, uz Milu i Danka nastupiti će i Vedran Mlikota, Goran Navojec, Filip Šovagović, Igor Mešin, Zrinka Cvitešić, Barbara Rocco, Mirko Fodor, obitelj Hegedušić te Anja Šovagović koja se prisjetila i jedne anegdote:

– Jednom se Hana Hegedušić razbolila i uletile smo na scenu nas četiri glumice i prvi put otpjevale njen “New York”. Bilo je spontano, a ljudi to vole.

Takav je Go-Go band, pa uz “Božić s glumcima u Lisinskom” sve postaje moguće.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije