Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U rezidenciji SC-a

Psy folk Kanađani Rory Hinchey i Zack Kouns sviraju u MM centru

Rory Hinchey & Zack Kouns
Rory Hinchey & Zack Kouns
11.01.2011.
u 14:46

Manipuliranjem banja, harmonija, saksofona i analognih elektronskih sprava dečki će izvesti materijale s albuma Shape is Nature/Long Fields

Program Bendovi u rezidenciji SC-a, koji uz potporu Kulture promjene vodi promotor Nenad Borović, nastavlja se u 2011. gostovanjem kanadskog psy-eksperimentalnog-folk dvojca Rory Hinchey&Zack Kouns.

Manipuliranjem banja, harmonija, saksofona i analognih elektronskih sprava dečki će izvesti materijale sa zadnjeg albuma Shape is Nature/Long Fields.

Pored inovativnog eksperimentalnog glazbenog izričaja, Rory Hinchey interpretirat će svoje pjesme moduliranim glasom sa prizvukom na avangardnu Carlu Bozulich.

Ovi netipični predstavnici kanadske glazbene scene, tvrdi Borović, sigurno će ugodno iznenaditi sve ljubitelje lo fi indie zvuka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije