Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
picnic galactic

Prvi postpandemijski koncert bit će na parkingu zagrebačke zračne luke

Foto: Facebook
28.05.2020.
u 10:07

Picnic Galactic, prvi open air koncert nakon stanke zbog pandemije, održat će se u petak, 29. svibnja, na parkiralištu Zračne luke Franjo Tuđman.

Glazbeni drive-in festival priprema se u partnerstvu s Gradom Velika Gorica i zagrebačkom zračnom lukom, a idejni začetnik je zagrebački umjetnik Nedjeljko Mikac, koji će sa svojim bendom Discohernia otvoriti festival na kojem će nastupiti i Kawasaki 3p i ABOP.

"S obzirom na to da je trenutno jedini mogući način organizacije koncerata poštivanje razmaka između posjetitelja, a to će se postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja", najavljuje organizator, agencija Pepermint.

Posjetitelji na festival dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto, a kretanje će biti dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta. Svako sljedeće mjesto bit će udaljeno najmanje dva metra.

Ulaz će biti potpuno beskontaktni, odnosno ruz pomoć kamere se rampa diže za vozila i registracije s kupljenim ulaznicama.

Karte se mogu kupiti na www.entrio.hr, po cijeni od 150 kuna po vozilu za prvi red te do 100 kuna za ostale redove, a ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica.  

"Ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će na jedinstvenom prostoru parkirališta putničkog terminala zračne luke, na originalan način uživati u glazbi i dobroj zabavi", poručuju organizatori.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolKO96
CarolKO96
09:56 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije