Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Provedite veljaču uz hitove Kazališta Planet Art

Provedite veljaču uz hitove Kazališta Planet Art
Foto: Promo
1/10
11.01.2018.
u 14:46

Uz kultne 'Stilske vježbe' možete pogledati i nagrađivane hitove 'Za umrijet od smijeha', 'Posljednja Freduova seansa', 'Ritina škola' i 'Velika Zvjerka'

Kazalište Planet Art nastavlja sezonu u veljači sa svih svojih pet popularnih naslova.

Veljaču Kazalište Planet Art započinje s novim kazališnim hitom Za umrijet od smijeha nastalim u koprodukciji s Teatrom Rugantino, koji je na rasporedu 1., 8. i 17. veljače u 20h Maloj dvorani Lisinski, a koja nas uz obilje smijeha i pitanja iz naše svakodnevice vodi u hrvatsku budućnost  2132. godine.

U predstavi igraju Gordana Gadžić i Marko Torjanac, a režirao ju je Mario Kovač.

Informacije su dosupne na 01/6121 167 i 01/6121 166 , a ulaznice se mogu kupiti na blagajni 'Lisinskog' i na www.lisinski.hr  

Foto: Promo
U Kazalištu Mala scena već se u subotu 3. veljače može pogledati  i nagrađivani kazališni hit Posljednja Freduova seansa, najgledanija dramska predstava u Hrvatskoj u protekle dvije sezone s Markom Torjancem i Franjom Dijakom u glavnim ulogama, a koja kroz napetu priču i susret dvaju stvarnih posvijesnih lica, ateista Freuda i vjernika Lewisa, postavlja intrigantno pitanje 'Postoji li Bog?'.

Foto: Promo

Također u Kazalištu Mala scena već  se 4., 11. i 18. veljače u 20h mogu pogledati kultne Stilske vježbe s Lelom Margitić i Perom Kvrgićem koje se u ovom kazalištu nastavljaju izvoditi nakon Svečane proslave 50. godina izvođenja koja će se održati u HNK Zagreb 28. siječnja.

Foto: Promo

Ritina škola, zabavna komedija o frizerki željnoj znanja i rezigniranom profesoru koji se susreću na neobičnom tečaju kniževnosti  s Natašom Janjić i Markom Torjancem u glavnim ulogama na rasporedu je u Kazalištu Mala scena u subotu 10. veljače.

Foto: Promo

Zadnja predstava u veljači je već kultna Velika Zvjerka u subotu 24.2., također u Kazalištu Mala scena, koja nas s puno humora vodi u svijet današnjeg biznisa postavljajući nam pitanja o egistenciji koja nas se danas itekako tiče. U ovoj predstavi, koja je do sada izvedena više od 150 puta, igraju Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić, a predstavu je režirala Slavica Knežević.

Foto: Promo

  • Ulaznice za sve predstave u Kazalištu Mala scena mogu se rezervirati na brojevima telefona 01/468 3352 i 01/468 3373 ili kupiti on line na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije