Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vandalizam

Proustaški simboli osvanuli na grafitima Mickeyja Mousea u garaži zagrebačkog MSU

29.07.2020.
u 13:34

Iz muzeja poručuju da će nakon policijskog očevida svi grafiti biti restaurirani

Na crtežima Mickeyja Mousea u garaži zagrebačkog MSU, osvanuli su proustaške poruke.

Iz muzeja, poručuju, da su zgroženi tim drskim činom vandalizma na grafitu Igora Grubića i osuđuju ga. Pregledavaju se nadzorne kamere kako bi doznali tko je počinitelj, policija je obavila uviđaj i čim ga dovršr uvredljive poruke će biti maknute i rad restauriran.

Grafit na sjevernom zidu MSU pod nazivom “We Are All Children of Revolution” (“Svi smo mi djeca revolucije”) Igor Grubić izradio je uoči otvaranja nove zgrade MSU-a krajem 2009. godine

Ključne riječi
MSU

Komentara 6

RO
robertek
14:04 29.07.2020.

Pod prekriženom zastavom ubijeno je 40.000 svećenika u Rusiji 1917. milijuni žena i djece i uvedena diktatura kakvu svijet nije vidio. Ljudska prava nisu postojala

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
14:13 29.07.2020.

Pa taj prvi grafit je prvo fašizam pa onda i barbarizam

RO
robertek
15:27 29.07.2020.

Zašto brišete komentare kojim ukazujemo da je problematična zastava koju nosi Mickey Mouse, a noslili su je zločinci kao Mao Ce Tung, Staljin, Lenjin, Pol Pot, Ceausescu, Enver Hoxha, Slobodan Milošević, Ranković i drugi? Ako Mickey Mouse nosi nacističku zastavo, to je odvratno, kao i ovu komunističku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije