Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Call of Duty: Black Ops IIII

Prošlo je vrijeme velikih priča, sada je važno preživjeti

Call of Duty: Black Ops IIII
Foto: Promo
1/2
22.10.2018.
u 23:13

Igra “Call of Duty: Black Ops IIII” prva u serijalu nema uobičajenu kampanju za jednog igrača, koja je znala biti sjajna za opuštanje

Prošlo je vrijeme igranja “u vlastita četiri zida” u kojem su konzola, kontroler i TV bili sve što je potrebno za sate autistične zabave. Ili PC koji čak nije morao biti priključen na internet. Daleko od toga da nam se plače nad tim prošlim vremenom, jer svijet igara neupitno proživljava jedan od svojih produkcijskih vrhunaca.

Međutim, ipak smo s malom sjetom dočekali vijest da Call of Duty: Black Ops IIII nema donedavno standardnu singleplayer kampanju.  Jer ona je mogla sjajno poslužiti za relaksaciju bez mahnite borbe za preživljavanje među ljudima od kojih su mnogi svoje igraće sposobnosti doveli do savršenstva i samim time su neusporedivo zeznutiji neprijatelj od umjetne inteligencije koja će svoju borbenu snagu prilagoditi vašem trenutačnom raspoloženju.

Foto: Promo

Rešetanje na prvome mjestu

Novi Black Ops, dakle, rađen je za ovisnike o adrenalinu istaknutog natjecateljskog duha kojima je priča igre manje bitna od rešetanja protivnika. Iako na samom početku možete upoznati likove i njihovu pozadinu, ova opcija uglavnom služi da se predstavi novo oružje ili ratne opcije koje se mogu koristiti u igri. Kroz tri moda igre: Multiplayer (heist), Blackout (battle royale) i Zombies (co-op) igračima se pruža nekoliko načina igranja unutar već standardnih multiplayer špranci poput osiguravanja zona, borbi do zadnjeg preživjelog, inačica otimanja zastave, tj. torbe s novcem i slično.

Tijekom igre nema automatske regeneracije što u kiši protivničkih metaka stvara pravi izazov i dodatno podiže razinu napetosti. Ovisno o pobjedi tima, dobivate i novac za koji iz runde u rundu možete kupiti bolje oružje i time lakše nadjačati neprijatelja.

Potrebno previše metaka?

Mnogi igrači beta verzije žalili su se na relativnu sporost pri ubijanju protivnika napominjući kako se mora potrošiti previše metaka da bi se nekoga eliminiralo. To je svakako dobra vijest za one koji nisu toliko vični u pucačini ili multiplayeru općenito jer imaju šansu dulje ostati na mapi. Opcija igre s vlastitim prijateljima ili osobama istog ranga također ulijeva sigurnost, a zaglavite li kao neiskusni igrač u grupi nasumce odabranih “velikih dečki”, vaše igranje po rundi i dalje neće premašiti desetak sekundi. Međutim, ne odustajte jer zaista nema većeg ponosa od onoga kada usporena snimka vašeg ratnika završi krvavi meč.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 3

QW
Qwertyman
00:02 23.10.2018.

IIII? Ja sam mislio da je to IV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije