Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
damir karakaš
Povratak na članak

Proslava je roman o tri generacije i dva rata

Damir Karakaš "Proslavu" je pisao tri godine, a već je prodao i prava za filmsku verziju.

Komentari 1

Avatar transdanubier
transdanubier
17:39 01.05.2019.

damire sinko, stvarno si zabrazdio u ekstrem pričajući nebuloze u emisiji nu2. nisi dostojan preko usana prevaliti ime najvećeg ličkog pisca od pamtivijeka (zapamti, nikada nećeš postati ni njegova najslabašnija sjena!) a izmišljaš o njemu gnjusne i dosad nečuvene laži. kao i neki drugi tvoji istomišljenici grozote o širokobriješkim fratrima! kak te nije sram vlastite obitelji i strah od boga?! kad ćeš jednom napisati roman o partizanskim zločinima?! bilo je toga u lici napretek! materijala u izobilju. pitaj bilo kojeg susjeda ili rođaka! čak bi i lički medvjedi znali o tome zasigurno nadugo i naširoko raspredati... damire, tanak si pisac i jeftini manipulator. s jedne strane hvališ se kako su ti obojica djedova bili ustaše i to dobri ustaše, a o bleiburgu ni slovca zucnuo nisi. a raspredao si o jasenovcu i ponavljao već uhodanu lažljivu antihrvatsku mantru. nikakvo čudo da te u tvom rodnom kraju ne vole, jer zadugo ih nije nitko tako ocrnio kao ti, a sve pod krinkom fikcije i umjetničke slobode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.