Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promo

Projekcije studentskih kratkometražnih igranih filmova

10.06.2019.
u 11:43

U ponedjeljak 10. lipnja, s početkom u 17:00 sati u kinu Tuškanac održat će se projekcije kratkometražnih igranih filmova VERN-ovih studenata Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja. Prikazat će se četiri filma, a nakon filmova imat ćete priliku pogledati dvije vježbe na temu ČEKANJE, kod profesora Nevena Hitreca iz kolegija Osnove režije.

Ulaz na projekcije je slobodan.

F60.3 (Laura Anić – Kaliger, Vid Ćosić, Iva Mihalić, Filip Nola i Nadežda Perišić – Radović)
Jeste li se ikad osjećali sami? Jeste li ikad osjetili (ne)podršku roditelja? Jeste li se ikad osjećali neshvaćeno od najdražih ljudi? Lana. Ona pati od graničnog poremećaja ličnosti (F60.3). Njena psihijatrica, roditelji, a ni dečko ne shvaćaju ozbiljno njezino stanje. Ostala je sama. Kako izgleda kada imaš sve a nemaš ništa?

DIJAGNOZA (Goran Grgić i Sven Medvešek)
Jeste li se ikada zagledali u vatru? Izgubili u plamenu? Jeste li osjetili neku čudnu povezanost s tim izvorom svjetlosti i topline? Ako jeste, možda je vrijeme da dođete po svoju dijagnozu…

POSLJEDNJA PILETINA (Pavao Bobinac, Jadranka Đokić, Anis Galijatović, Slavko Juraga i Tena Nemet Brankov)
Kako biste reagirali da nakon 25 godina saznate da imate brata i da ste zaručeni s njim? A kako biste tek reagirali da kao otac saznate sve najsočnije tajne obitelji? Sve to možete pogledati u ovom filmu koji je apsurdna komedija s elementima lomljenja četvrtog zida u obliku reklame gdje likovi otkrivaju svoje mentalno stanje i razmišljanje u tom trenutku.

NZG (Anis Galijatović, Jadran Grubišić, Mirna Horvatić i Igor Kondić)
Bilo jednom u Novom Zagrebu…                                                

VJEŽBA ČEKANJE – MARINO LENCOVIĆ
Kako se nosite sa čekanjem neke važne odluke koja može donjeti velike promjene u Vaš život, a niste ni sami toga svjesni? Proces čekanja rezultata testa za trudnoću, inspiriran istinskim događajem dobrih prijateljica sažet u nekoliko (njihovih najdužih) minuta ove vježbe, kako to izgleda, uvjerite se sami.

VJEŽBA ČEKANJE – JAN HUMSKI
Čekanje u glavi čekatelja dok čeka nešto što nije zagarantirano da će dočekati, nekada može djelovati kao mučenje. Je li to mučenje zbiljsko ili samo u našim glavama, to znamo samo mi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije