Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Split

"Pritisci moje generacije" nisu oduševili splitsku publiku

predstava
Ivo Čagalj/PIXSELL
24.05.2013.
u 23:04

Na velikoj sceni HNK Split praizvedena je drama "Pritisci moje generacije" mladog autora Dina Pešuta

Na velikoj sceni HNK Split praizvedena je večeras drama "Pritisci moje generacije" mladog autora Dina Pešuta koji je to djelo napisao kada je imao samo 20 godina u režiji Same M. Streleca.

Premijerna splitska publika vrlo je je podijeljenja glede predstave koja, kažu mnogi, i nije baš zaslužila da bude izvedena na velikoj sceni nacionalne kazališne kuće. Premda su se mnogi prepoznali u problemima mlade, ali i starije generacije, jer njihovi su problemi premreženi, mnogi ističu kako je predstava površna.

Mladi Splićani uvjereni su kako tema baš i nije pogođena za mladu generaciju i kako se više odnosi na tzv. zlatnu mladež. Glumci su uglavnom uspješno odigrali uloge, naročito Ana Franić, koja je prvi put igrala u splitskom teatru.

Pohvale su zavrijedili Bruna Bebić, Pere Eranović i Vicko Bilandžić.

 

>>"Pritisci moje generacije" izravno i na internetu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije