Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naš najbolji tenisač snimio kontroverznu repersku pjesmu

Pristojni Ivo Karlović postao hip hop mangup

01.11.2008.
u 20:37

Osim što je ove godine dosegnuo 14. mjesto na ATP-listi i dobio Federrera, dok je bio prvi igrač svijeta, nizao uspjehe na terenima te čak obranio prošlogodišnji naslov u Notthingamu, naš najbolji tenisač Ivo Karlović odlučio je proširiti svoju djelatnost i na hip hop. I to ne samo tako da odjene široke traperice već se uhvatio mikrofona i odrepao pjesmu “Baš sve” pa njegov spot putuje internetom.

Vijest to više iznenađuje ako se zna da je Karlović poznat kao momak iz sjene, povučen i nesklon javnim istupima, no u pjesmi se predstavlja, u najmanju ruku, kao mangup. On Beckeru stišće bekhend, najljepše su mu damice, mlade mamice, ne zove se Denis, ali mu je bolji p... I tako dalje, i tako dalje, sve u istome stilu, što nikako ne možemo povezati s njim pa je rješenje u imenu našega poznatog repera i producenta Baby Dooksa, koji je na svoj način postavio tenisača za glavnog lika u posljednjoj pjesmi što ju je napisao.

– S Dooksom sam bio jako dobar i prije nego što smo snimili pjesmu. Pokazao mi je što je napisao i meni je sve to bilo i smiješno i simpatično, baš kao i mojoj supruzi Alsi – rekao je u povodu pjesme Karlović i odmah u startu priznao kako je samo riječ o zafrkantskom tekstu, a ostatak albuma trebali bismo čuti na proljeće. S obzirom na to tko je za producentskim stolom, jedino što možemo pretpostavljati jest da će se Karlović prikazati još i gorim, odnosno boljim zavisno od toga kako tko gleda na umjetnost.




'Baš sve'

Karlović gerila, možete me zvat Godzilla... Boris Becker, dođi da ti stisnem bekhend... Najljepše su damice mlade mamice, obožavaju poslije meča rade baš sve... kaže, tenis je moj hobi pa se sama skinula u sobi, pitao sam koje si dobi, zazvonio je njen mali mobi, javio se njen dečko Robi, rekla mu je da je na probi, pa je Robi papao zobi, jer nije rekla da je netko drobi... Ja ne igram košarku i ne zovem se Denis, al sam visok kao on i bolji mi je p... dođi skini se, pokaži nogice ispod minice... joj što volim Severine i Alavanjice, sisice razne Vlatkice pokose njihove kokose fensi ribice fensi losose...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije