Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uređeniji sustav
Povratak na članak

Prijedlog zakona: Najveće promjene odnose se na područje sukoba interesa

U javnu raspravu upućen novi zakon o audiovizualnim djelatnostima: budućnost HAVC-a ovisit će o njemu. Zanimljivo je da predstavnici stručnih društava nisu bili dio radne skupine za izmjenu zakona, nego će svoje ideje zagovarati u javnoj raspravi

Komentari 2

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:41 16.11.2017.

Napadi na Havc su počeli nakon prikazivanja filma Gazda koji je Havc financirao.

VL
AU
autoritet
22:58 19.11.2017.

Opet će sav novac završiti u rukama Matanića, Grlića, Pavičića, Jurića i sličnih jugo-boraca? Dakako, to što su Matanić i njemu slični ujedno i čanovi umj. vijeća u HAVC-u koje dodjeljuje novac ni u kom slučaju nije sukob interesa. A onaj tko misli da jest, klerofašist je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.