Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje

Pričaj mi o Gorkom Mani Gotovac gostuje u Maloj sceni

Pričaj mi o Gorkom, HNK Varaždin,
arhiva VL
26.10.2012.
u 14:21

Lela Margitić, Hana Hegedušić i Robert Plemić sjajnim glumačkim kreacijama nude pregršt emocija, dok Mani Gotovac poručuje: „Pričati o ljubavi, kao i voljeti, trebamo uvijek!“

Najnovija predstava HNK u Varaždinu „Pričaj mi o Gorkome“, uprizorena dramatizacija dvaju autobiografskih romana Mani Gotovac „Fališ mi“, gostuje u kazalištu Mala scena  5., 6., 7. i 9. studenoga u 20 sati. Ova iznimna predstava koja je svoju praizvedbu imala 11. listopada ove godine u Varaždinu donosi snažnu ljubavnu priču u čiji se vrtlog uvlače i gledatelji.

Lela Margitić, Hana Hegedušić i Robert Plemić sjajnim glumačkim kreacijama nude pregršt emocija, dok Mani Gotovac poručuje: „Pričati o ljubavi, kao i voljeti, trebamo uvijek!“. Odgovor na pitanje koje već mjesecima zaokuplja hrvatsku kazališnu javnost – tko je od hrvatskih političara u stvarnom životu bio Gorki, glavno lice predstave i dojmljive životne ljubavne priče, još uvijek nismo otkrili. Možda u predstavi netko pronađe ključ koji vodi k rješenju ove zagonetke za koju Mani kaže da će je možda otkriti njeni nasljednici kada nje više ne bude na ovome svijetu. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije