Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi putopis

Priča Roberta Pauletića o novoj, ledenoj avanturi na Antarktiku

Robert Pauletić i Stiše Božić na Himalaji
arhiva VL
09.12.2010.
u 18:08

Udarni dio knjige (po kojem je dobila i naslov) jest “Antarktika”, nova velika avantura i novi putopis od stotinjak stranica s Bijelog kontinenta

“Led” (izdanje Karnak, 177 kn) najnovija je knjiga iz serije majstora putopisa Roberta Pauletića (objavljena nakon “Nepala”, “Brazila” i “Himalaje”). Podijeljena je na dvije cjeline: Split i Svit te donosi domaće reportaže, eseje i portrete poznatih osoba (od Miše Kovača do Stipe Božića), dok ćete u svjetskom dijelu knjige čitati reportaže sa sedam kontinenata.

Udarni dio knjige (po kojem je dobila i naslov) jest “Antarktika”, nova velika avantura i novi putopis od stotinjak stranica s Bijelog kontinenta u kojem Pauletić  opisuje dolazak na Antarktiku, druženje s pingvinima, marševe preko ledenih pustinja i dolazak na Južni pol. Knjiga ima čak 608 stranica, a dar čitateljima je DVD sa 25-minutnim dokumentarcem o ledenoj avanturi na Antarktiku.

Ključne riječi

Komentara 1

GA
ganga
18:41 10.12.2010.

Stipe Božić gdje god je došao postavio je našu zastavu ali Pauletić na Južnom polu ni slučajno.Ipak je to učenik Miljenka Smoje.Stavio je zastavu Splita i Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije