Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJA

Pretpremijere zagrebačkih i splitskih predstava biti će – u Zadru!

'ZA IVKOSICA-KULTURNI OBZOR JADRANKA SVAGUSA-RAVNATEJICA KAZALISTA SNIMIO ZELJKO MRTSIC'
'Photoshop'
24.09.2009.
u 15:20

Predstave Komedije,Exita i HNK Split će se prije izvođenja u matičnim kućama 'oprobati' pred publikom u gradu sv. Donata, a u planu je i 20 koncerata

Dvije premijere, desetak gostovanja najboljega što nude domaće kazališne kuće, jedno inozemno gostovanje te 20 koncerata u glazbenom dijelu, samo je dio repertoara Hrvatske kazališne kuće Zadar u novoj sezoni, koja počinje 20. listopada Komedijinom hit-predstavom "Skidajte se do kraja".

Prema riječima producentice Jadranke Svaguša, zadarska će publika i u ovoj sezoni imati povlasticu da prije drugih pretpremijerno pogleda predstave "Balon" kazališta Exit te "Podvalu ludosti" HNK Split. Zadrani će vidjeti i nove obrade Bolera i Carmine Burane u izvođenju splitskog HNK, a Kamerni teatar iz Sarajeva dolazi s predstavom "Žaba".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije