Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dieter laser

Preminuo zlikovac iz kultnog hororca "Ljudska stonoga"

Foto: Screenshot
10.04.2020.
u 13:17

U 78-oj godini preminuo je Dieter Laser, glumac najpoznatiji po ulozi u filmu "Ljudska stonoga".

Dieter Laser, njemački glumac široj javnosti poznat po ulozi zlog kirurga u filmu "Ljudska stonoga" preminuo je u 78-oj godini. 

Od Lasera, koji je u prvom nastavku filma tumačio dr. Heitera, a u drugom zlikovca Billa Bossa, na društvenim mrežama oprostio se redatelj Tom Six

- U šoku sam otkad sam saznao da je Dieter preminuo. Bio je nevjerojatan i jedinstven čovjek i fantastičan glumac. Iznimno sam ponosan što smo zajedno stvarali dio pop kulture. Počivao u miru i zauvijek ćeš živjeti na filmu - napisao je Six. 

Kultni film "Ljudska stonoga" šokirao je svijet svojim izlaskom 2009. godine, a u njemu je Dieter Laser glumio poremećenog kirurga koji otme troje turista i bizarnom operacijom zašije ih jedno za drugo. Film nije bio baš dobro primljen kod kritičara, međutim, ubrzo je postao veoma popularan u trash horor žanru, a Laserova izvedba smatra se jednom od najboljih u filmu. Laser je svoju najzapaženiju ulogu ostvario u filmu "John Gluckstadt", a za nju je osvojio i Njemačku filmsku nagradu za najboljeg glumca u glavnoj ulozi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije