Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je tek 52. godine

Preminula omiljena glumica iz serijala o Harryju Potteru

Screenshot
16.04.2021.
u 19:30

Helen McCrory, glumica poznata po ulogama u Harryju Potteru i TV seriji Peaky Blinders, preminula je u 53. godini.

Helen McCrory, nagrađivana filmska i kazališna glumica, preminula je u 53. godini nakon borbe s rakom.

- Preminula je u miru, kod kuće, okružena valom ljubavi obitelji i prijatelja. Otišla je kako je i živjela, neustrašivo - napisao je njen suprug, glumac Damian Lewis u objavi na Twitteru.

McCrory gledateljima je najpoznatija po svojoj ulozi Narcisse Malfoy u filmskom serijalu o čarobnjaku Harryju Potteru, a zapažene uloge ostvarila je u filmovima "Skyfall", "The Queen" i "The Special Relationship". Gledali smo je i na malim ekranima u maestralnoj ulozi tetke Polly u TV seriji "Peaky Blinders". 

Ostat će zapamćena i po svom angažmanu na kazališnim daskama - 2006. godine nominirana je za prestižnu nagradu Olivier za ulogu Rosalind u Shakespearovoj drami "Kako vam drago", a od 2017. nositeljica je i titule OBE za doprinos kazalištu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije