Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 5. ožujka

Premijerna projekcija Carmen 3D u pet hrvatskih gradova

Carmen 3D
21.02.2011.
u 11:07

Carmen 3D režirao je Julian Napier, a nastupaju Christine Rice kao Carmen, Bryan Hymel kao Don José, Aris Argiris kao Escamillo, Maija Kovalevska kao Micaëla, Dawid Kimberg kao Moralès...

Bizetova "Carmen", jedna od najpoznatijih svjetskih opera, prvi se put predstavlja na velikom platnu u spektakularne tri dimenzije, u koprodukciji RealD 3D i londonske Kraljevske opere. Carmen 3D se ekskluzivno u RealD 3D kinima širom svijeta prikazuje od 5. ožujka 2011., a u Hrvatskoj predstavu je moguće vidjeti u multipleksima CineStar.

Premijerna projekcija Carmen 3D održat će se istodobno u pet hrvatskih gradova, u CineStarovim multipleksima u Zagrebu (Branimir centar), Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu, a sve posjetitelje prije projekcije očekuje šampanjac. Ulaznice stoje 95 kuna, a u pretprodaji se mogu kupiti na blagajnama multipleksa CineStar i na Cinestarovu online-servisu za prodaju ulaznica (online-kupnja i ispis ulaznica kod kuće mogući su uz CineStar Stars Club karticu).

Carmen 3D režirao Jje ulian Napier (London Eye 3D, Starlight Express 3D), a libreto su prema Prosperu Mériméeu napisali Henri Meilhac i Ludovic Halévy. Orkestrom i zborom Kraljevske opere ravna Constantinos Carydis. Ansambl čine Christine Rice kao Carmen, Bryan Hymel kao Don José, Aris Argiris kao Escamillo, Maija Kovalevska kaoMicaëla, Dawid Kimberg kao Moralès, Nicolas Courjal kao Zuniga, Elena Xanthoudakis kao Frasquita, Paula Murrihy kao Mercédès, Adrian Clarke kao La Dancaïre i Harry Nicoll kao Le Remendado.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije