Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Premijera plesne predstave \"Rachel & Sonny\" u INK

Rachel & Sonny
Rachel & Sonny
11.04.2012.
u 14:04

Sanjaju zavjese. Žele podijeliti vrijeme. Ispočetka dodirnuti poznato. Čitati misli. Vjerovati u bolje sutra.

Premijerna izvedba predstave Roberte Milevoj i Tomislava Fellera "Rachel & Sonny", nastale u koprodukciji s Hrvatskim institutom za pokret i ples održat će se 12. travnja, s početkom u 20 sati, u Istarskom narodnom kazalištu u Puli. Repriza predstave održat će se u INK 13. travnja 2012.

Rachel & Sonny je pedesetominutni susret u kojemu protagonisti stvaraju novo iskustvo. Sanjaju zavjese. Žele podijeliti vrijeme. Ispočetka dodirnuti poznato. Čitati misli. Vjerovati u bolje sutra. Žele biti u istom filmu. Prepuštaju se iluziji. Vjeruju u prijateljstvo. Traže svoje idole. Uspostavljaju energetske valove. Žele imati svoje mjesto pod suncem. Nailaze na vlastite demone. Posjeduju tajne. Vole počešljane kose…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije