Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstava

Premijera Martine Vrbos u "Footlooseu"

Martina Vrbos
Foto: Footloose
1/3
13.05.2011.
u 14:12

S obzirom na prijašnje iskustvo na kazališnim daskama svoju inačicu britke Wendy Jo Vrbos u mjuziklu "Footloose" talentirana pjevačica svladala je u četiri dana

U Studentskom centru jučer je održan brodvejski mjuzikl "Footloose" redatelja Igora Barberića, a pjevačica Martina Vrbos pridružila se ansamblu i odigrala ulogu Wendy Jo.

Svestrana pjevačica još je jedna Riječanka koja je zaigrala u privatnoj produkciji mjuzikla prema istoimenom filmu, i to u ulozi jedne od četiri prijateljica iz gradića Bomonta – samouvjerene Wendy Jo, uz Mateju Majerle, Željku Veverec i uz, ovoga puta u ulozi brbljave Rusty, Antoniju Barišić.

Mlada pjevačica oduševljena je mjuziklom.

– Footloose pruža energiju koje trenutačno kronično nedostaje u gradu. U to se trebaju uvjeriti svi, i klasičari i urbana publika nenavikla na kazališta.

– Nevjerojatno je koliko je brzo Martina uspjela posve ući u ulogu, odigrati glumački zahtjevnu rolu s lakoćom i to uz već dobro uigrani ansambl – zadovoljan je redatelj i koreograf Igor Barberić njezinom prvom od četiri izvedbe ovog vikenda.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije