Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slikovnica

Predstavlja se Pjegava Iva Jelene Pervan

slikovnica, Pjegava Iva, Jelena Pervan
arhiv Jelena Pervan
16.01.2013.
u 11:16

O slikovnici će govoriti predstavnik izdavača, autorica slikovnice Jelena Pervan te poznata dječja književnica i novoizabrana predsjednica Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade Silvija Šesto

Prije dva mjeseca mlada studentica Jelena Pervan izdala je prvu slikovnicu pod nazivom Pjegava Iva, koju je ilustrirao  Stjepan Lukić. Slikovnica će biti predstavljena u  Kulturnom klubu O'grada, u subotu 19. siječnja  u 18. sati. O slikovnici će govoriti predstavnik izdavača, autorica slikovnice Jelena Pervan te poznata dječja književnica i novoizabrana predsjednica Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade Silvija Šesto.

Autorica Jelena Pervan studentica je novinarstva, rođena 1992. godine u Splitu. Svoju ljubav prema pisanju za djecu otkrila je za vrijeme osnovne i srednje škole kada je pohađala dramske radionice Gradskog kazališta mladih u Splitu i radionice kazališta Play drama u Splitu. Kao gimnazijalka pisala je i snimala kratke dječje priče za Radio Split te održala nekoliko književnih radionica za djecu od 1. do 4. razreda u gradskim knjižnicama Splita.

Prve priče za djecu objavila je u časopisu Prvi izbor sa 18 godina, a i dalje objavljuje svoje priče u časopisima Radost, Smib i Moj planet. Suradnica je portala Klinfo.hr za recenzije dječjih predstava, filmova i knjiga za djecu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije