Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mačak Džingiskan

Poznati dječji mjuzikl Vesne Parun i Ladislava Tulača

PXL_100114_1753
PIXSELL
23.06.2012.
u 11:33

Redatelj predstave koja je okupila veliki izvođački ansambl (u kojoj su šibenski mališani i orkestar Šibenske narodne glazbe) jest Ivan Leo Lemo. Libretistica slavnog mjuzikla Vesna Parun rođena je Zlarinjanka

Šibenski dječji festival Na početku 52. Međunarodnog šibenskog dječjeg festivala ove subote na trgu kod katedrale bit će premijerno izveden popularni mjuzikl Vesne Parun i Ladislava Tulača “Mačak Džingiskan i Miki Trasi”, i to u festivalskoj produkciji. Redatelj predstave koja je okupila veliki izvođački ansambl (u kojoj su šibenski mališani i orkestar Šibenske narodne glazbe) jest Ivan Leo Lemo. Libretistica slavnog mjuzikla Vesna Parun rođena je Zlarinjanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije