Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSIJEKU

Poznat datum sprovoda Saše Anočića, kćer Mia: E ćale moj, zaigrat ćemo skupa u nekoj drugoj dimenziji

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
06.05.2021.
u 21:40

Sahrana će se održati u subotu u 12:40h na Aninom groblju u Osijeku, a komemoracija u Osijeku u ponedjeljak u 11 sati u HNK Osijek

U srijedu je iznenada u 53-godini preminuo nagrađivani glumac i redatelj Saša Anočić. Oko sprovoda se oglasila njegova kćer iz prvog braka Mia Anočić-Valentić koji će se održati u Osijeku.

Kako govori, sahrana će se održati u subotu u 12:40h na Aninom groblju u Osijeku, a komemoracija u Osijeku u ponedjeljak u 11 sati u HNK Osijek. 

- Komemoracija u Zagrebu će biti nekad sljedeći tjedan, ne znamo još točno, kaže Mia te se svima zahvalila na podršci. 

- Ode moj tata. E ćale moj, zaigrat ćemo skupa u nekoj drugoj dimenziji. Volim te, kazala je te objavila fotografiju oca i svog malenog sina.

Komentara 2

AN
Anemija
05:56 07.05.2021.

Jel sahrana ili sprovod?

NE
Neutralac
05:44 07.05.2021.

U nominativu je kći and ne kćer.... lektor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije