Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NINA ROMIĆ

Povratnički koncert Nine Romić u Vintagu

Vladimira Spindler
01.05.2019.
u 15:10

Nina Romić je izbacila novi singl "Crno", ali i najavila i koncert.

Nakon dugog vremena, Nina Romić će održati koncert u Vintage Industrial Baru u utorak, 2. svibnja. Po prvi put nastupit će s bendom.

- Odlučili smo izvesti "najrokerskije" pjesme sa setliste pa su nam probe dosta glasne u zadnje vrijeme. Imat ćemo i neke goste, i bit će kao i svaki put u Zagrebu, vrlo posebno i intimno. - govori Nina.

Nina je izbacila drugi singl "Crno" s novog albuma "Sloboda". S tim singlom pridružuje se projektu Femme Nouvelle koji za cilj ima promociju žena autorica. Tako će se Nina, uz Maju Posavec, Željku Veverec, Mirelu Priselac - Remi, Mary May i brojne druge, naći na kompilaciji koja bi trebala izaći u lipnju. Tvrdi kako su prave vrijednosti tog projekta autorska snaga, ženstvenost, mudrost i kreativnost.

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
16:30 01.05.2019.

Nemam pojma tko je ona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije