Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište slijepih

Povelja Republike Hrvatske za Novi život

'22.10.2013., Zagreb - Predsjednik Ivo Josipovic urucio je Povelju Republike Hrvatske Kazalistu slijepih i slabovidnih \'\'Novi zivot\'\' za izniman doprinos u visegodisnjoj promociji jedinstvene kaza
'Marko Prpic/PIXSELL'
23.10.2013.
u 10:42

"Novi život'' postoji već punih 65 godina. Rođendan su proslavili organizacijom 8. međunarodnog festivala kazališta slijepih i slabovidnih koji se od 11. do 17. listopada održao u Vidri,a jučer je stiglo još jedno važno priznanje:

Kazalište slijepih i slabovidnih \"Novi život\'\' postoji već punih 65 godina. Rođendan su proslavili organizacijom 8. međunarodnog festivala kazališta slijepih i slabovidnih koji se od 11. do 17. listopada održao u Vidri. Jučer je \"Novi život\" umjesto rođendanske torte dobio još jedno važno priznanje: predsjednik Ivo Josipović uručio im je Povelju Republike Hrvatske za izniman doprinos u višegodišnjoj promociji jedinstvene kazališne i dramske umjetnosti slijepih i slabovidnih osoba u nas i u svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije