Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Montažstroj i 55+
Povratak na članak

Potresna svjedočenja o životima pojedinaca i slici čitavog društva

Životne priče na pozornici su trajale minutu, ali u stvarnosti one traju do smrti pripovjedača

Komentari 1

DU
Deleted user
08:48 26.09.2012.

Pogledao sam predstavu, 3 sata patnje - moje. Separovic je godinama bezidejni gelipter s puno godina na ledjima, a i dalje dane provodi ispijajuci kave, puseci cigaretu za cigaretom i psujuci Milana Bandica koji mu daje vise love za 'umjetnost'. Nadalje, Borut prezire kazaliste i ono sto naziva establishmentom, prezire opere, balet - sve to prezire i onda sta napravi - ode u Lisinski odrzati kazalisnu predstavu. Pa ako je to nekakav moderni teatar, moze se bez problema odrzati na klupici u parku bez da grad Zagreb placa milijune godisnje na prekenjavanje ostarjelog decka i njemu slicnih 'umjetnika'. Zapravo je najbolji komentar dala sama zagrebacka publika, na predstavi je bilo oko 1000 ljudi, mahom prijatelja i poznanika rezisera. Prodaja karata je bila bijedna pa ih je u zadnji tren podijelio vise stotina. 60% 'glumaca' tvrdi da je prije bilo bolje? Ja im zelim puno srece, trebat ce im.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.