Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Unutarnji glas"

Poslušajte novi hit Darka Rundeka koji bi se mogao zvati "Covid Covid Nights"

07.04.2016., Zagreb -  Glazbenik Darko Rundek pozira u Parku Stara Tresnjevka.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.04.2020.
u 10:58

Singl ujedno najavljuje i novi album glazbenika "Brisani prostor" u izdanju Menarta

Pjesma "Unutarnji glas" novi je singl Rundeka & Ekipe kojim najavljuju izlazak dvostrukog EP-ja pod nazivom "BRISANI PROSTOR". 

Pjesma je pretpremijerno predstavljena na službenom Facebook profilu Darka Rundeka pri čemu se Darko svojoj publici obratio sljedećim riječima:

"Dobar večer, dobri ljudi! Evo pjesme za večeri u samoizolaciji. Zove se "Unutarnji glas", a mogla bi se zvati i "Covid Covid Night". Pogodna je za slušanje u loopu... Ostanite doma, makar, proljeće nas maaami. Melankolija je majka radosti!“

Riječi i video za pjesmu „Unutarnji glas“ napravio je Roko Crnić.

Dvostruki EP „BRISANI PROSTOR“ izdanje je proizašlo iz sretnog susreta Darka Rundeka i grupe muzičara okupljenih u povodu obljetničke turneje "Apocalypso NOW" 2017. Kako je kreativno prožimanje u međuvremenu nadišlo Darka Rundeka s pratećim bendom, sada su se ujedinili pod imenom Rundek & Ekipa.

Pjesmu „Unutarnji glas“ slušajte na streaming servisima: https://backl.ink/142016112

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije