Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb Comic Con

Posjetitelji uživali u druženju s poznatim autorima, a Stan Sakai u ljepotama Plitvica

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
12.05.2018.
u 18:14

Zagreb Comic Con u HDLU-u privukao je brojne posjetitelje koji nisu htjeli propustiti priliku i pogledati zanimljive izložbe i družiti se sa slavnim autorima stripova.

Zagreb Comic Con 2018. ugostio je brojne poznate strip autore u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika i privukao veliki broj ljubitelja devete umjenosti koji su danas u velikom broju posjetili izložbe "Julio Radilović Jules – Kroz minula desetljeća" i "Zagor – 50 godina u Hrvatskoj", "Stan Sakai – Usagi Yojimbo", "Made in CRO – Parlight Starlov" i "Hrvatski strip za djecu – Krešimir Biuk".

Najviše posjetitelja okupilo se u terminima u kojima su poznata autorska imena potpisivala i crtala za publiku, pa je tako bilo i danas u 16 sati kada su Stan Sakai, Roland Boschi, Horacio Altuna crtali za svoje obožavatelje i razgovarali s njima. Stan Sakai jedan od najpoznatijih Japanaca u svijetu čiji zec-samuraj Usagi Yojimbo zauzima važno mjesto u zapadnoj pop-kulturi i prije osam godina je bio gost u Hrvatskoj i tada je bio oduševljen našim prirodnim ljepotama pa je ove godine opet odlučio posjetiti Plitvička jezera te je prvi put bio i u Splitu. Fotografijama s izleta pohvalio se na svom Facebooku i rekao je kako je uživao u našoj janjetini.

 

 

 

Posjetitelji su bili oduševljeni što im se pružila prilika da razgovaraju s velikim autorima, a djecu je najviše razveselila izložba akcijskih figura i kutak u kojem su stvarali svoje crteže i male stripove. 

Zagreb Comic Con stignete posjetiti i sutra kada će o svom radu od 12 do 12.45h pričati Horacio Altuna,  a od 13 do 13.45 Mario Alberti, a cijeli popis  događanja možete pronaći na službenoj stranici www.zagrebcomiccon.com.

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije