Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legalna otimačina
Povratak na članak

Politička igra gradonačelnika Bandića i HDZ-a paralizirala je zagrebačku kulturu

Kultura grada Zagreba skandaloznom odlukom Skupštine grada Zagreba od 14. svibnja ostala je bez programskih sredstava. U zagrebačkim umjetničkim i kulturnim krugovima već se razgovara i o organizaciji prosvjeda protiv ovakve odluke

Komentari 3

Avatar Proleter
Proleter
14:14 17.05.2020.

Zar ste već zaboravili? Bandić je prije mjesec dana rekao da će za plaće u travnju biti, ali da za svibanj nije siguran. Prihodi od parkinga pali su 75%. Sada prodaje Apis da održi glavu iznad vode još koji mjesec, čitaj - Grad je bankrotirao.

VL
ST
stefj
22:41 17.05.2020.

Ta kultura je uglavnom režimska kultura naslijeđena od prošle države. Onda znamo zašto je bila na taj način financirana, no danas kulturu financirati na isti način je potpuno promašeno i izuzetno skupo... Dajte mi navedite nešto iz kulture, što je financirano iz proračuna, a da ima nekog uspjeha kada se makne iz Hrvatske. Skoro ništa... Ima li nešto u toj kulturi što promovira Hrvatsku na međunarodnoj sceni? Apsolutno ništa... A inače, Zagreb je pred bankrotom, ima previše uhljeba na proračunu, bez investicija nema šanse sve to plaćati, a oporba ne dozvoljava da se išta gradi...

VL
Avatar KimberlyBI87
KimberlyBI87
21:02 17.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​Ki︆︅︆︅s︆︅​sTo​k​​.​c​​o︆︅​m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.