Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#ostajemdoma

Pogledajte ZKM-ovu satiričnu viziju društva u 'Sada je, zapravo, sve dobro'

Foto: ZKM
17.04.2020.
u 20:32

Večernji.hr u sklopu društveno odgovornog specijala Mijenjamo navike #OstajemDoma svojim čitateljima omogućuje besplatno gledanje koncerata, predstava i filmova. Pogledajte ZKM-ovu predstavu "Sada je, zapravo, sve dobro".

Večernjakov društveno odgovorni specijal Mijenjamo navike #ostajemdoma donosi vam predstavu Zagrebačkog kazališta mladih "Sada je, zapravo, sve dobro". Pretplatite se na YouTube kanal Večernjeg lista za još odličnog video sadržaja!

"Predstava „Sada je, zapravo, sve dobro“ je groteskna, satirična crno-humorna vizija hrvatskog društva nadahnuta poznatom dramom „Višnjik“ Antona Pavloviča Čehova.

To je društvo bez iluzija, u kojem je gubitak uobičajnog načina života, stvari i poštovanja, jednostavna i neizbježna svakodnevica. Ipak, autorica i redateljica Olja Lozica pokušava i u takvom svijetu pronaći nadu i snagu te je hrabro i bez ostataka podijeliti s publikom" napisala je povodom premijere Večernjakova kazališna kritičarka Bojana Radović. 

Glume: 

Doris Šarić Kukuljica
Dora Polić Vitez
Marica Vidušić
Urša Raukar
Damir Šaban
Zoran Čubrilo
Maro Martinović
Filip Nola
Petar Leventić

Autorski tim:

Matko Botić – dramaturgija
Pravdan Devlahović – scenski pokret
Juraj Glasinović i Ivana Škrabalo – scenografija
Doris Kristić – kostimografija
Aleksandar Čavlek – oblikovanje svjetla
Olja Lozica i Matko Botić – odabir i obrada glazbe

p>

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije